image
 |  4 1 Серпня 2021 | 14:35

Стрімко збільшується кількість: розповіли, скільки електромобілів їздить у Луцьку

На Волині стрімко збільшується кількість реєстрацій автомобілів із гібридним видом двигуна.

Про це ІА "Конкурент" повідомили в Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Волинській області.

За останні пів року сервісними центрами МВС в області зареєстровано 124 гібриди та 66 електрокари. За 2020 рік – 170 гібридів і 180 електрокарів. До трійки лідерів по реєстрації електрокарів у сервісних центрах входять: Renault, Nissan Leaf та Tesla.

«Тим, хто хоче зареєструвати такий транспортний засіб, треба знати, що процедура реєстрації не відрізняється від традиційної, варіюється сума оплати даної послуги в залежності від категорії транспортного засобу (легкові та вантажні авто, мопеди, мототранспорт ) і країни виробництва», – інформують у сервісному центрі МВС.

До слова, лучанин Олег Бобела уже понад чотири роки їздить виключно на електромобілі. Водій упевнений, що за ними – майбутнє.

Електромобіль – така собі фантастична реальність, до якої ми вже звикаємо у Луцьку. Адже містом вони їздять вже кілька років, мало не на кожній заправці стоять зарядні станції. І навіть багато служб таксі уже використовують ці автомобілі. І так – це правда, що такі авто їздять виключно від електроенергії.

 Нагадаємо: у Луцьку є автосервіс, де можна замовити бо купити наявне авто. Також лучани можуть скористатися послугами екотаксі, бо практично уже кожна служба має в наявності таке авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запільчани вигнали з села поліцейських: Селяни вибачились, але справи в суді (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити