image
 |  0 17 Квітня 2019 | 11:13

Строковик, що втік з автоматом з військової частини у Володимирі, родом з Миколаївщини (ФОТО)

Ввечері 16 квітня 2019 року зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович.

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механзованої бригади. 

На військову службу призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області. 

Командуванням військової частини вжито максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця. Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції. 

Наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102.

Нагадаємо, У Володимирі-Волинському з військової частини втік військовослужбовець, взявши з собою автомат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити