image
 |  2 14 Жовтня 2021 | 21:43

Студенти шацького коледжу висадили молоді дерева

Усе більше шачан долучаються до всеукраїнської акції висадки лісі. Днями, висадили молоді деревця студенти Шацького лісового коледжу.

Про це інформують у пресслужбі Шацького лісового коледжу.

12 жовтня студенти Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька взяли участь в акції «Створюємо ліси разом», що діє в рамках реалізації програми Президента «Зелена країна».

Студенти групи ЛГ- 45, під керівництвом викладачки навчальної практики з дисципліни «Лісівництво» Лілії Вирович висадили садженці сосни звичайної.

Выгодная госаренда в Украине

Как госаренда способствует развитию предпринимательства в Украине

Засадили 2,3 гектара на території державного підприємства у кварталі 53, виділу 63 на площі 2,3 га. Учасники акції здійснили посадку саджанців під меч «Колесова».Допомагли в добрій справі лісничий Вадим Трофимюк, майстри лісу Сергій Слупачик та Віктор Курдзяба Поліського лісництва ДП «Шацького УДЛГ»

Студентам сприяла сонячна погода, вони отримали позитивні емоції та враження від проведеної роботи. Адже, важливо, щоб сіянці прижилися і в майбутньому стали могутнім лісом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині рятувальники визволили пухнастика із пастки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити