image
 |  4 5 Серпня 2022 | 13:49

Студія раннього розвитку «Ластів'ята» Волинського екоцентру запрошує на навчання

Студія раннього розвитку "Ластів'ята" Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради запрошує на навчання.

Про це інформують на сторінці екоцентру у facebook.

"Величезний і різноманітний навколишній світ. Чим більше інтересу і цікавості до нього у дитини, тим більше можливостей для розвитку гармонійної особистості.

Можливість не просто навчатися новому, а й відкрити "таємниці" світу природи допоможе дитині 5-6 річного віку студія раннього розвитку "Ластів'ята" Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради.

Це унікальне місце - куточок мальовничої природи, відвідуючи який дитина має змогу по-справжньому підготуватися до навчального процесу; здобути нові знання, самостійно роблячи "відкриття" у світі рослин, тварин, неживої природи.

➡️ Цікаві практичні заняття у "Лабораторії маленького дослідника" допоможуть експериментувати, досліджувати та пізнавати навколишній світ і себе, як його частку.

➡️ Ігрова форма роботи стане "стартом" для розвитку математичних здібностей та логіки.

➡️ Наші маленькі дослідники, працюючи у "Креативній майстерні" матимуть можливість відкривати свій творчий та емоційний потенціал.

➡️ "Цікава англійська" допоможе попрактикувати та навчитися вимови, помандрувати по інших країнах та отримати чудові враження.

➡️ Широкий освітній простір, а саме відвідування кабінету "Акваріумістики", Галереї кімнатних рослин, Зеленого класу та спілкування з тваринками у "Куточку живої природи" розвантажать дітлахів та подарують щасливі моменти життя.

➡️ Окрім пізнання світу та важливих знань, дитина отримає захист та підтримку, допомогу та пораду, коло друзів та приятелів, соціалізацію та підготовку до життя у сучасному суспільстві.

Вчимося цікаво! Пізнаємо себе і навколишній світ. Запрошуємо до нашої творчої спільноти допитливих малюків та сучасних батьків.

Триває попередній запис! Місця обмежені! Чекаємо саме Вас!

Контактний телефон 0975220262 - Людмила Москальчук, 0664654855 - Наталія Будапроста", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити