image
 |  2 5 Листопада 2018 | 15:01

Суд залишив під арештом акції екс-директора «Луцького комбінату хлібопродуктів №2»

Суд залишив під арештом корпоративні права ТОВ «Мрія Старосілля», які належать колишнього директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степану Москвичу, підозрюваному в причетності до розтрати зерна.
Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду, - повідомляє Слово і Діло.
Скаргу на рішення суду про арешт 40% акцій Москвича у ТОВ «Мрія Старосілля» подав директор фірми Михайло Федчук. На його думку, зазначена постанова суду не відповідає фактичним обставинам справи і зазначає, що слідчим суддею не враховано положення ст. 170 КПК України.
Водночас, сам апелянт і представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в суд не з'явилися. Таким чином, вивчивши матеріали колегія суддів відмовила у задоволенні скарги. Суд залишив під арештом 40% акцій екс-директора Луцького КХП №2 в ТОВ «Мрія Старосілля».
Як відомо, НАБУ завершило досудове розслідування цієї справи. Крім того, сьогодні, 5 листопада Солом'янський суд Києва о 14:00 розгляне клопотання детектива НАБУ про обмеження строків Москвичу для ознайомлення з матеріалами справи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали на хабарі у розмірі 45 тисяч: екс-заступницю Луцької податкової – виправдали

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити