image
 |  0 21 Лютого 2018 | 14:50

Суддя заборонив питати Порошенка про відпочинок на Мальдівах

Оболонський районний суд Києва достроково припинив допит Президента Петра Порошенка у справі колишнього Президента Віктора Януковича, звинуваченого в державній зраді, після питання захисту про відпустку на Мальдівах. Про це 21 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини». Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев'ятко. В 15:07 прозвучало питання про Мальдівах - чи усунувся Порошенко від обов'язків на час своєї відсутності в січні 2018 року.
В той час, коли він перебував у зимовій відпустку і ніхто не знав, де він знаходиться протягом тижня, не було прийнято ніяких постанов про його самоусунення, - запитав захист Януковича. Петро Олексійович, я прошу вибачення. Напевно, я був правий. Захисники спеціально задають питання, які не стосуються даного кримінального провадження, не бажаючи вас допитувати. Я змушений припинити ваш допит, подякувати вам, що поставилися відповідально до тієї повістки, яку суд вам направив минулого тижня. Дякуємо за вашу явку в суд і всього вам самого найкращого, - сказав він.
Суддя одразу зупинив допит і відпустив Порошенко. Допит закінчено і суд на сьогодні теж. Як повідомляли «Українські Новини», Порошенко був присутній на допиті у справі Януковича в середу не в залі суду, а відеоконференції з будівлі Адміністрації Президента. Правоохоронці проводили додатковий огляд жінок при вході в Оболонський райсуд Києва на засіданні у справі про державну зраду Януковича, зобов'язуючи їх перед входом в зал засідань пройти з співробітницями поліції в окрему кімнату і продемонструвати відсутність написів на тілі під одягом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити