image
 |  355 14 Липня 2024 | 11:23

Судили рецидивіста з Нововолинська за продаж наркотиків

Неодноразово судимий уродженець Нововолинська вкотре попався на правопорушеннях. Він отримав 4,5 року покарання за збут психотропних речовин.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду, - пишуть Волинські новини.

Із листопада 2023 року Ігор М. збував наркотик PVP. Покупцям товар у паперовому згортку обходився від 250 до 600 гривень.

Незаконну діяльність припинили в лютому 2024 року. Тоді у квартирі волинянина під час обшуку поліцейські знайшли психотропи.

Обвинувачений свою вину повністю визнав, уклавши відповідну угоду з прокурором. Раніше він був судимий за правопорушення, повʼязані з наркотиками, судимості не знято та не погашено. Також чоловік розлучений і має сина, на утримання якого зобовʼязаний щомісячно сплачувати аліменти.

У підсумку Ігоря М. визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Йому присудили 4,5 року позбавлення волі з конфіскацією майна. До вироку додали також 12 днів невідбутого покарання і стягнули на користь держави 11 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік розмахував мечем серед вулиці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити