image
 |  0 22 Грудня 2020 | 17:33

Судитимуть охоронців, які побили поліцейського у Луцьку

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури двом жителям Луцька, 22-річному та 28-річному охоронцям одного з нічних клубів в обласному центрі Волині, повідомлено про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції (ч.2 ст. 345 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Увечері 19 грудня 2020 року молодики застосували силу до дільничного офіцера поліції, який здійснював контроль за дотриманням у Луцьку карантинних обмежень та зайшов у приміщення клубу, аби зафіксувати факт вчинення адміністративного правопорушення й припинити роботу закладу в заборонений час.

Затриманим одразу у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщеним в ізолятор тимчасового тримання охоронцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Прокурори звернулися до суду із клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісі на Волині виявили сміттєзвалище, а серед непотребу «засвітився» його власник (ФОТО)

Довідково: згідно із санкцією ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України, за умисне заподіяння працівнику поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити