image
 |  4 21 Серпня 2020 | 22:25

Судові баталії навколо Старого ринку: Луцькрада оскаржуватиме рішення суду

Луцька міська рада має намір оскаржувати рішення Господарського суду Волинської області, прийняте 18-го серпня, розповіла директорка юридичного департаменту Наталія Юрченко.

18 серпня Господарський суд визнав незаконним рішення Луцькради про демонтаж торгових контейнерів на лівій частині Центрального ринку. Ухвалою судді також скасували рішення міськради про ліквідацію Центрального ринку, прийняте 29.01.2020 року. Відтак, суд повністю задовольнив позов підприємців, розповів адвокат Денис Деркач.

Зі слів юристки Луцькради Наталії Юрченко, рішення, яке ухвалила напередодні суддя Луцького господарського суду Софія Костюк про те, що демонтаж торгових контейнерів на Центральному ринку Луцьку був незаконним, було прийняте з низкою порушень процесуального законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі пенсіонери продовжують стояти в черзі за безплатними обідами (ФОТО)

"Було вирішено питання, щодо прав та обов’язків і інтересів осіб, які не приймають участі в судовому засіданні. Це є грубе порушення. Також окремі стадії судового процесу взагалі були пропущені: не було судових дебатів", - каже юристка, тому Луцька міська рада оскаржуватиме це судове рішення.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити