image
 |  434 10 Січня 2024 | 20:44

Судять чоловіка, який влаштував різанину в Луцьку

На вулиці Братковського в Луцьку в липні минулого року двоє чоловіків після спільного чаркування почали сперечатися. Згодом один із них вдарив другого ножем у груди. На щастя, потерпілий не загинув. Кривдника тепер судять за завершений замах на умисне вбивство.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пише ІА «Волинські новини».

Після інциденту зловмисник викинув ніж, покинув місце злочину, зателефонував товаришу та попросив його викликати швидку.

«Він вказав: «Як по маслу». Я так розумію, що він говорив про те, що ніж увійшов як по маслу», – зазначив прокурор Денис Шубін.

Потерпілого врятували. Підозрюваного затримали й нині судять за підозрою в завершеному замаху на умисне вбивство. Зі слів прокурора, чимало обставин вказують на те, що обвинувачений мав умисел вбити чоловіка.

«Він умисно наніс потерпілому Приймачуку один удар ножем у серце. Злочин не завершено з тих причин, що не залежали від його волі», – наголосив прокурор Денис Шубін.

Захисник обвинуваченого заперечив: мовляв, чоловік використав ножа з метою самозахисту, до того ж, через знайомого викликав потерпілому швидку.

«Бажаю показати місце, де я залишив ножа». Він тут стверджує, що використав його для самооборони. Також зазначається, що він зателефонував своєму товаришу, викликав швидку допомогу», – сказав адвокат Станіслав Тарашевський.

Обвинувачений зазначив, що його побили, однак не всі тілесні ушкодження було зафіксовано належним чином.

«У мене були болі в ребрах місяць часу. Я це обстеження дочекався після півтора місяця після моїх заяв», – сказав обвинувачений Андрій Бурчак.

Сторона захисту наполягала на приєднанні заяв, яких немає у справі, а ще вказувала на інші моменти.

«Події відбувалися на вулиці Братковського, там розташовані камери. Чомусь слідчими записи з цих відеокамер не витребовувалися», – звернув увагу адвокат Станіслав Тарашевський.

На засіданні був присутній потерпілий. Він зазначив, що підтримує прокурора. Поки що в дослідженні письмових доказів узяли паузу. Підозрюваний чекатиме в СІЗО на продовження розгляду справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька водії часто порушують правила паркування (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити