image
 |  0 26 Липня 2020 | 15:25

Суть — не в паспорті посадовця, а в тому, кому він служить — народу чи власній кишені та олігархам, — Тягнибок

Затримання в Польщі ексглави "Укравтодору" Славоміра Новака показало, що стається, коли на догоду власному рейтингу влада грубо порушує український закон.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ви ж пригадайте, що творилося за Порошенка. Спочатку вигадали міф, нібито українці — нікчемні, непрофесійні і ні до чого не здатні. Вбили це в голову всьому суспільству. А тоді давай рейтинги свої рятувати! Плюнули на закон, пороздавали українське громадянство направо й наліво і попризначали на топ-посади закордонних «експертів». Вже б нехай так, якби вибрали справжніх професіоналів. Але ж ні — самі шулери! Не принесли ніякої користі, хіба понакрадалися на «Рендж Ровери», як ото Новак — і втекли з країни.

Зверніть, до речі, увагу на всю абсурдність цієї ситуації. Після виявлення злочинів Новака навіть не видадуть Україні для розслідування й покарання!!! Адже, отримуючи українське, він так і не позбувся польського громадянства!!!" — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа екскеpівника «Укpавтодоpу»: 70 томів актів, з них зміст 40 томів не оприлюднюється

"І подивіться натомість на Івано-Франківськ. Там з ініціативи мера-свободівця Руслан Марцінків місто викупило державний Локомотиворемонтний завод. За два роки під новим управлінням підприємство сплатило в бюджет 40 мільйонів гривень податків та отримало 10 мільйонів гривень чистого прибутку!", — продовжує Олег Тягнибок.

Як приклад, він наводить також Одеський припортовий завод. Після того, як його очолив новий керівник, українець — Микола Синиця, показники виробництва стали рекордними за останні 5 років!

"То який висновок? Українці не можуть бути успішними?! Можуть! Бо питання насправді не в паспорті того чи іншого посадовця, а в його суті. Питання у тому, кому він служить — народу чи власній кишені та олігархам", — резюмує голова ВО «Свобода».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мери від ВО «Свобода» мають рекордну підтримку в містах

"P.S.: Зєлєбобікам — нема чого тішитися. Ваші «лідери» зробили не краще — під виглядом «нових облич» всунули українцям тих самих старих олігархів і їхніх служок. З нового — соросят хіба більше додали, прислужників міжнародних фінансових груп", — завершує свій допис Олег Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити