image
 |  0 5 Квітня 2022 | 09:23

Суть російської політики та дипломатії - брехня та обман, - депутат Луцькради

Суть російської політики та дипломатії усіх часів - брехня та обман. Недарма мудрі люди казали: усі договори з москвою не варті паперу, на якому вони підписані.

Зараз деякі перманентні любителі "руского міра" зондують українське суспільство пропозиціями зробити росію "гарантом безпеки" України. Пропонують укласти новий модернізований договір з москвою, який надасть Україні залізні "гарантії безпеки". Мовляв, цього разу кремль вже не відвертиться. Та ці сподівання є самообманом самих себе. І такі ж марні та інфантильні, як у підписантів Будапештського меморандуму 1994 року.

Україна за свою історію уклала найбільшу кількість договорів з росією. І всі вони завжди порушувалися москвою. Все почалося ще з Переяславської ради 1654 року. Відтоді росія системно і постійно порушувала усі угоди з Гетьманщиною. Знищувала нашу незалежність. Переписувала на власний розсуд договори. Поки остаточно не ліквідувала залишки української державності у другій половині 18-го століття.

У 20-му столітті росія підписала чимало документів з Україною. Були договори про дружбу, співробітництво, партнерство і державний кордон, про гарантії безпеки в сумнозвісному Будапештському меморандумі. Усі вони порушені агресором. Рашисти настільки цинічні, що навіть не дотримуються угоди про гуманітарні коридори для цивільного населення. Про яку відповідальність москви взагалі може йти мова?

Росія в принципі не здатна виконувати умови договорів. Це її національна особливість, державна ідеологія та психологія. Цей факт треба сприйняти як даність і не грати за правилами ворога. Росія підписує договори і дає обіцянки тільки для того, щоб потім їх порушити в будь-який зручний момент. Це потрібно враховувати, коли маєш справу з такою імперією зла як москва.

Пшибельський Володимир, депутат Луцької міської ради від фракції ВО "Свобода".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити