image
 |  4 28 Грудня 2018 | 12:41

Суцільне розчарування, - волинський активіст про Уповноважену Верховної Ради з прав людини

Нова Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова за півтора місяця не спромоглася дати відповідь на звернення Тараса Сватка - активіста з Володимира-Волинського. 

Про це Тарас написав у Фейсбуці.

«Пам’ятаєте, народ, я колись писав про те, що Секретаріат Уповноваженого ВРУ з прав Людини це єдиний орган, який в цій країні належним чином реагує на звернення громадян, відновлює порушене право, та притягує чиновників до відповідальності? Для мене, як активіста, це був чудовий інструмент впливу на чиновників, котрі ігнорують звернення простих громадян.

Так от. Не так давно змінився Уповноважений разом з апаратом Секретаріату. Раніше це була Валерія Лутковська (Валерия Лутковская) та керівник Секретаріату - Ирина Кушнир . З пані Іриною навіть вів спілкування в фейсбуці відносно розгляду моїх звернень.

І дуже вдячний цим людям як на реагування по всім моїм зверненням (а їх було багато) так і на тлумачення законодавства по певним питанням.

Але, видно, чиновники, котрі належним чином виконують свої функції цій країні не потрібні і їх тепер замінили на тих..... навіть не знаю як висловитись щоб не вжити нецензурні слова.

14.11.2018 року я знову звернувся до Уповноваженого ВРУ з прав людини відносно порушення вимог ЗУ "Про звернення громадян". Тепер це новий Уповноважений - Людмила Денісова.

І пані Людмила виявилась для мене суцільним розчаруванням. Я так розумію, що їй дали завдання розвалити останній діючий пункт захисту громадян в цій країні.

По сьогоднішній день (а це вже минуло півтора місяця) я не отримав відповідь від Уповноваженого на моє звернення щодо ненадання відповіді на звернення до одного органу (не називаю покищо, що саме за орган).

Розумієте, який каламбур? Орган, котрий розглядає скарги на порушення ЗУ "Про звернення громадян" сам же відмовляється розглядати звернення і порушує цим норми Закону.

І все! Це реально дно! Тепер чиновники всієї країни будуть молитися на пані Денісову, бо можна буде ігнорувати ті всі звернення.

Писав я цій пані в фейсбуці, але прочитавши моє повідомлення вона так і ненадала відповідь на нього.

Повний ігнор!», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін підтримав законопроект про заборону використання диких тварин у цирку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити