image
 |  5 19 Листопада 2018 | 20:56

«Свідки бояться говорити, бо у нього зв’язки», - винуватці смертельної ДТП у Луцьку можуть уникнути покарання

У Луцьку досі не покарали винуватців дорожньо-транспортної пригоди на Рівненській, у якій загинули 24-річні хлопці. 

 Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла тітка хлопця, який не вижив внаслідок ДТП. 

 Нагадаємо, 3 січня 2018 року на вулиці Рівненській у Луцьку таксі підрізало автомобіль, а той влетів у відбійник. Один пасажир загинув на місці, ще один помер у лікарні. 

 За словами Алли Семінович, за смерть двох людей досі ніхто не несе покарання, а водій автомобіля, через який сталося ДТП, має зв’язки у поліції. 

 «Ми маємо свідка, але він бояться давати свідчення. З його слів, дорога була «чиста», ніяких машин не було. І лише після зіткнення, в сторону Київського майдану їхав автомобіль. Справа в тому, що свідок теж досить юний, і він боїться говорити, бо у водія є зв’язки в поліції», – розповіла Алла Семінович. 

 Жінка переконана, що момент аварії бачило чимало перехожих, а також водій автомобіля, який рухався в сторону Київського майдану.  

 «Адвокат сказав шукати свідків, інакше справа ніяк не зрушить з місця», – сказала лучанка. 

Людей, які готові озвучити будь-яку інформацію щодо смертельної аварії, просять зателефонувати за номерами: (066) 630-92-29, (066) 325-08-54.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оголосив вирок волинянину, який вчинив смертельну ДТП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити