image
 |  194 7 Грудня 2023 | 21:14

Свідомі лучани повідомили поліцію про п'яного водія на дорозі

Днями луцькі патрульні отримали повідомлення від схвильованих людей. Ті розповіли, що на проспекті Волі чоловік на автомобілі Lexus порушує ПДР та, ймовірно, перебуває у стані сп’яніння. Заявники помітили, що керманич створює аварійні ситуації, з’їжджає з дороги, зупиняється просто по середині проїзної частини.

Про це повідомляє Управління патрульної поліції у Волинській області.

Громадяни розуміли усю небезпеку такої поведінки водія, тож зателефонували на спецлінію 102. Вони навіть продовжували їхати за транспортним засобом та підтримували зв'язок з патрульними.

Коли керманич зупинився та вийшов з авто, патрульні виявили у нього чіткі ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від освідування на місці події та забажав пройти його в медичному закладі. Результат огляду виявився позитивний — 2,89 проміле. Це у майже 15 разів більше, ніж встановлена допустима норма.

Громадяни, які допомагали інспекторам, надали необхідні пояснення. На водія поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

«Ми дякуємо заявникам за свідому позицію. Можливо, їхня небайдужість врятувала комусь життя», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинець на Волинській митниці: у їжі заховали наркотики (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити