image
 |  2 13 Квітня 2022 | 20:04

Світ шукав компромісів із злом замість того, щоб знищити його, - депутат про росію

Президент Франції Емануель Макрон заявив, що путін вирішив напасти на Україну, бо образився через міжнародну ізоляцію, злякався пандемії коронавірусу та впав у параною. Макрон вважає, що Путін "поважає Францію". Дії московських окупантів в Україні для президента Франції - то зовсім не геноцид, а росіяни та українці - "братні народи". Макрон відірваний від реальності не менше путіна, хоч і не перебуває в ізоляції. Він не розуміє огидної суті росії, як і багато хто у світі. Його спроби знайти виправдання діям російського диктатора просто жалюгідні. Може Макрон ще б прислав путіну свого особистого лікаря та психолога?

Про це написав у Фейсбуці очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Окремі західні політики надалі шукають раціональні пояснення, чому путін напав і не полишають спроб домовитися з москвою. Вони відмовляються сприйняти реальність такою як вона є. Бо це вщент руйнує їхнє фальшиве уявлення про росію.

Непокаране зло зростає. Росію ніколи не притягували до відповідальності за вчинені злочини. Хоча російсько-комуністичний режим за час свого існування знищив більше людей, ніж гітлерівська Німеччина у Другу світову війну, світ не побачив нового Нюрнберзького трибуналу. Росії простили геноцид українців у 20-му столітті, масові депортації народів, винищення чеченців під час першої та другої чеченських війн, окупацію частин Молдови, Грузії, України. Світ завжди надто поблажливо ставився до росії. Прагнув зрозуміти "загадкову російську душу". Закріпив за росією презумпцію невинуватості. Закривав очі на жахливі злочини. Шукав діалогу і компромісів із злом замість того, щоб знищити його.

Поки існуватиме росія, світ ніколи не буде в безпеці. Тільки розпад російської федерації, її подальша денацифікація, демілітаризація та ядерне роззброєння зможуть убезпечити Європу і всю Західну цивілізацію від екзистенційної загрози. Гарантувати безпеку. Все інше - це самообман на межі самогубства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити