image
 |  0 29 Липня 2021 | 17:17

Світоліна не змогла вийти у фінал Олімпіади

Перша ракетка України Еліна Світоліна не змогла вийти у фінал Олімпіади в Токіо.

В 1/2 фіналу українка програла представниці Чехії Маркеті Вондроушовій - 3:6, 1:6.

Світоліна розпочала матч з утрати власної подачі, але потім відразу взяла брейк на подачі чешки. Суперниці обмінялися захистом подач. Гра була рівною. Далі ініціатива перейшла до Вондроушової, яка пішла у відрив 5:3. Світоліна спробувала проявити характер, але програла вирішальний гейм у першій партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держслужбовців зобов'язали підтверджувати рівень володіння українською мовою

Другий сет розпочався з домінування суперниці Світоліної. Чешка легко довела рахунок до 3:0. Світоліна спробувала повернутися в матч, відчувши розслабленість Водроушової. Одного гейму не вистачило для боротьби. Чешка почала знову грати дисципліновано й довела гру до перемоги.

Вирішальним у матчі став фізичний стан. Світоліна фізично підсіла ще в першому сеті. Звідси багато ударів у сітку, помилки й нервова реакція не невдачі.Суперниця нічого особливого не показала на корті, а просто грала на помилках українки.

Боротьби на корті не вийшло. Вондроушова в 1/4 фіналу зіграла тільки один сет через відмову суперниці. Тому мала більше часу на відновлення та підготовку до матчу проти Світоліної.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити