image
 |  0 3 Червня 2020 | 19:54

Свіже повітря і вимірювання температури. Як у Луцьку запрацювали дитсадки? (ВІДЕО)

З 3-го червня у Луцьку офіційно відновили роботу заклади дитячої освіти. Не відкрили один дитсадок, там тривають ремонтні роботи. Решта 41 заклад – прийняв сьогодні дітей.

Загалом в заклади дошкільної освіти пішло 1187 дітей, - розповіла начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко. 

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу школи та дошкільні заклади закрилися на карантин 12 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська область за кількістю нових хворих на коронавірус – сьома в Україні

О 7:30 ранку, працівники одного з луцьких ДНЗ на вулиці зустрічали вихованців. Кожній дитині, перш ніж пустити у групу, вимірюють температуру.

На територію садка мамам і татам не можна. Температурний скринінг пройшли і працівники дитячого закладу. У батьків беруть довідки від сімейного лікаря про те, що дитина здорова.

Усі дитсадки в період карантину за кошти місцевого бюджету проводили ремонтні роботи, розповіла начальниця управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко. Вихователі працювали дистанційно – записували заняття на відео і викладали на сайт управління освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Луцької міськради просить розглянути нецензурні вислови свого колеги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити