image
 |  0 13 Березня 2020 | 17:36

«Свобода» подає звернення до СБУ з вимогою порушити справу про державну зраду через нові «мінські домовленості»

Нові мінські договірняки, оприлюднені главою офісу президента Єрмаком — це державна зрада і капітуляція перед агресором.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

"Створення «Консультативної ради» і введення в неї представників ОРДЛО — це виконання ключової вимоги путіна — прямих переговорів з терористами. А ще — реалізація московського сценарію «росія не агресор, в Україні — громадянський конфлікт».

Ухвалення цього рішення фактично відкриває шлях до зняття міжнародних санкцій з москви.

На ділі «мирний план» Зеленського означає капітуляцію перед ворогом і продовження війни на покоління і покоління українців.

Рано чи пізно мінські договорняки мали цим закінчитись. Бо саме для цього вони й задумувалися з самого початку. Саме для цього з самого початку від України на переговори влада посилала «найбільш ефективних українських політиків» Кучму і Медведчука.

Читайте також: Росія – «посередник», а не учасник конфлікту: що підготували нові мінські домовленості? (ДОКУМЕНТ)

Натомість ми, націоналісти, від самого початку попереджали, що нормандсько-мінський формат тільки тим і може закінчитися. Натомість пропонували альтернативу: т.зв. «Будапештський формат».

Проте, що минула, що теперішня влада, не змигнувши оком, продовжували бубоніти мантру про «безальтернативність» Мінська.

Тому всі, хто реалізовував мінський сценарій Путіна, рівнозначно винні у скоєнні злочину і понесуть за нього солідарну відповідальність.

Українці не дозволять капітулювати! Від імені ВО «Свобода» подаємо звернення до СБУ з вимогою порушити справу про державну зраду", - заявив націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити