image
 |  5 12 Січня 2021 | 23:07

«Свобода» вимагає від уряду відмінити підвищення тарифів для населення, – депутат Луцькради Микола Федік

ВО «Свобода» вимагає від органів центральної влади відмінити необґрунтоване підвищення тарифів на основні енергоносії для населення та скасувати плату за розподіл (транспортування) природного газу – як найбільш корумповану послугу в системі газопостачання.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Луцької міської організації ВО "Свобода", голова фракції ВО "Свобода" у міській раді Микола Федік.

"Стрімке підвищення тарифів на комунальні послуги, ініційоване владою Зеленського - зовсім не нове явище. Воно має давню традицію. За останні 6 років над тим, щоб серйозно підняти вартість газу та електроенергії для українців, працювали три уряди. Спочатку тарифи підвищував Арсеній Яценюк. Потім естафету перехопив Володимир Гройсман. А зараз вона перейшла до Дениса Шмигаля", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міська рада скликає позачергову сесію

Як наголошує Микола Федік, "Свобода" завжди займала принципову позицію з даного питання. В умовах війни, кризи, а тепер ще й локдауну, необгрунтовано у рази підвищувати тарифи є злочином проти української нації. І здійснюється він в угоду олігархічному капіталу, який заправляє країною.

"Цікаво, що ті політики, які підвищують тарифи, до того як опинилися у владі, категорично виступали за здешевлення комунальних послуг. Про зниження тарифів та боротьбу з різними схемами на кшталт Ротердам плюс говорив Зеленський. Але одна справа говорити, а інша - діяти. І коли постає питання: розібратися з Ахметовим, Фірташем та іншими олігархами чи вкотре підвищити тарифи для українців, влада завжди обирає другий варіант. Тому що б там не балакав Зеленський у своїх відосіках, як би не запевняв народ у турботі, достатньо глянути на вартість комунальних послуг і все стане на свої місця", - додає Микола Федік.

Відтак, «Свобода» вимагає від органів центральної влади відмінити необґрунтоване підвищення тарифів на основні енергоносії для населення та скасувати плату за розподіл (транспортування) природного газу – як найбільш корумповану послугу в системі газопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада скликає позачергову сесію, аби не допустити підвищення тарифів для населення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити