image
 |  0 4 Листопада 2022 | 09:54

Священик московського патріархату, який хоче нажитися за рахунок сім'ї загиблої на війні волинянки, не прийшов на суд

Сьогодні, 3 листопада, у Ковелі мало відбутися чергове судове засідання у справі приватного звинувачення про нібито побиття священника церкви московського патріархату Святослава Чижука батьком загиблої на війні військової медички Олени Созонюк.

Ця справа набрала великого розголосу. Тому біля приміщення міськрайонного суду підтримати Василя Созонюка зібралися чимало односельців з Обенижів, що на Турійщині, активістів і журналістів з Луцька і Ковеля, бойових побратимів Олени Созонюк, – пише «Вісник+К».

Представників ЗМІ майже годину не пускали до зали судового засідання. Зрештою головуючий у справі суддя Андрій Чалий оголосив, що засідання не відбудеться, бо позивач – Святослав Чижук – на нього не зʼявився. Наступне засідання призначене на 14 листопада о 15:00.

Також сьогодні на сесії Волинської обласної ради депутат Олександр Пирожик озвучив запит до поліції області, аби уважніше придивилися до діяльності Святослава Чижука, котрий ображає памʼять про загиблу Героїню.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити