image
 |  2 7 Грудня 2019 | 11:32

Священики та касири: назвали професії, які приводять до ожиріння

Касири з супермаркетів, колишні спортсмени, а також священнослужителі легше за інших набирають вагу.

Які ще професії призводять до ожиріння, розповіла дієтолог Маріят Мухіна, - повідомили в newsyou

Схильні до набору ваги колишні спортсмени, які звикли до великих навантажень. Як тільки вони починають менше витрачати енергії, їх тіло накопичує калорії і перетворює їх в зайві кілограми. Найчастіше товстіють борці й боксери.

Священнослужителі також входять в список професій, що призводять до ожиріння. Дієтолог вважає причиною то, що батюшки не турбуються про стан свого тіла, а дбають про духовне здоров'я.

Багато огрядних людей серед касирів супермаркетів.

"Довгі зміни і скромні доходи часто не дозволяють правильно харчуватися касирам магазинів, більшість з яких жінки. Тут хочеш не хочеш, але навіть втекти не перекур ціла проблема, а неможливість розім'ятися призводить до гіподинаміі", - розповіла лікар-дієтолог.

Через сидячу роботу, на думку дієтолога, від ожиріння страждають юристи, айті-фахівці, шофери, вчителі і співробітники кол-центрів. Представники цих професій мало рухаються і страждають від стресу. Часто нерегулярно приймають їжу і наїдаються на ніч, так як в інший час доби поїсти часу не вистачає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити