image
 |  2 27 Липня 2019 | 18:34

Свято спорту і здоров`я: ТМ «Епікур» організувала забіг у Володимирі-Волинському (ФОТО)

Сьогодні, 27 липня, Володимир-Волинська птахофабрика, ТМ «Епікур» яку очолює Аліна Сич , організувала свято спорту і здоров`я у місті Володимирі «Epikur Run 27.07.».

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Кожен охочий мав змогу безкоштовно взяти участь у забігу на будь-яку дистанцію. У забігу взяв участь голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь разом із дружиною, генеральним директором Володимир волинської птахофабрики Аліною Сич. Під час марафону було запропоновано окремі дистанції для дітей та людей з обмеженими можливостями.

Свято, яке влаштувала для жителів та гостей Володимира-Волинського ТМ «Епікур», яка є виробником здорової курятини без антибіотиків, доводить , що позитивно коли представники бізнесу , готові вкладати зусилля та ресурси в поширення здорового способу життя в суспільстві .

 У забігові взяли участь більше 800 учасників, які отримали медалі і пам'ятні подарунки. Всі охочі могли скуштувати смачні фрукти.

Переможці в різних номінаціях нагороджені цінними подарунками.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити