image
 |  2 13 Травня 2020 | 22:48

«Так на якому з цих відео ти брешеш, Олександре?»: Грицай показав, як підло бреше Усик (ВІДЕО)

Бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби Богдан Грицай показав, як непереможний український боксер Олександр Усик обманює своїх шанувальників.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

«У твоєму останньому відео дуже багато брехні. І це в таких фундаментальних речах, як віра, Бог і любов. І це дуже підло, оскільки росіяни використовують ті ж самі слова, щоб виправдати вбивства українців останні 300 років. Давай подивимося», – заявив Грицай на своєму Youtube-каналі, вставивши відео зі сторіз Усика.
«Мені ніхто не дозволяє бити. Перетвори свою палицю у вудку. Моя церква вчить мене любити. Не забирати, не відбирати. А любити», – говорить на відео Олександр.

Далі Грицай привів цитату з інтерв'ю на YouTube-каналі Ехо Києва, де Усик хвалиться, що Онуфрій дозволив йому бити депутатів, «які бубонять, але тільки, щоб не ламати їм кістки».

«Так на якому з цих відео ти брешеш, Олександре? Чи ти всюди брешеш? Свої вигадки ти називаєш «альтернативною думкою», а право на брехню дає «будівництво демократії»? – задав риторичне питання борець.

Раніше Грицай зазначив, що Олександр Усик каже різні речі на відео, де він викликає на поєдинок «диванного експерта», і в своєму зверненні, де він уже знає про виклик на бій без правил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нехай вибачається перед українцями, інакше бою не уникнути!» Грицай відповів на нове звернення Усика (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити