image
 |  4 8 Липня 2020 | 15:49

Так званий ринок землі виявився аферою, - Тягнибок

Комітет ВРУ дав «зелене світло» законопроекту №3131, який готує «податковий сюрприз» дрібним фермерам. Тепер кожен власник паю (незалежно від того, що він вирощує та скільки завдяки цьому заробляє) платитиме державі мінімум 6000 грн податку!!!

Про це написав у соцмережі facebook очільник ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Як і попереджала «Свобода» — так званий ринок землі виявився аферою тисячоліття. Спершу влада намагалася забити баки суспільству, переконуючи, нібито землю в селян таким шляхом ніхто не відбиратиме. А тепер, не минуло й пів року — саме це й хоче зробити!

Комітет ВРУ дав «зелене світло» законопроекту №3131, який готує «податковий сюрприз» дрібним фермерам. Тепер кожен власник паю (незалежно від того, що він вирощує та скільки завдяки цьому заробляє) платитиме державі мінімум 6000 грн податку!!! Чим це у результаті закінчиться? Селяни не зможуть платити податок, а відтак масово й за копійки продадуть свої землі великим латифундистам. Дрібне фермерство буде знищено. Олігархи будуть у виграші, вже з повною монополією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кумівство, корупція та олігархи, - Тягнибок про річні досягнення Зеленського

До речі, представники «Європейської солідарності» (Ніна Южаніна) й «Голосу» (Ярослав Железняк) разом з депутатами від «Слуги народу» на Комітеті «дружно» проголосували за цей дерибан (як і три місяці тому, 31 березня, за так званий «ринок землі»). Прогнозую, невдовзі в сесійній залі Парламенту ми побачимо ще більш злагоджене голосування цієї «коаліції» за цей самий злочинний законопроект. Адже саме для цього олігархи і завели їх у владу. А поки ці нанайські хлопчики і дівчатка відволікають українців своїм нібито протистоянням. Ну-ну…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити