image
 |  0 2 Березня 2018 | 09:49

Таке враження, що коксу там більше, ніж снігу, - Тука про виступ Путіна

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що виступи деяких російських політиків, зокрема звернення російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів, нагадують про історію зі знайденим у школі при російському посольстві в Аргентині кокаїном.
Про це 02 березня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Звернення російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів і виступ багатьох російських політиків наводять на думку про зв'язок із кокаїновим скандалом. Про це в ефірі телеканала ZIK заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука.
Є в Росії такий діяч Сергій Марков, який заявив, що «хунта», аби зірвати вибори президента РФ, планує масові бомбардування, не обстріл, а саме бомбардування Донецька і Луганська. Через день Лавров (міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. – «ГОРДОН») заявив про те, що США готують бомбардування Москви атомною зброєю. Учора Жириновський усіх налякав, що Росія здійснить превентивний удар, усю планету поставить на коліна, щоб усі дрижали. А сьогодні був виступ Путіна, – нагадав Тука.

Він згадав про скандал, який розгорівся після того, як у школі при російському посольстві в Аргентині виявили валізи з кокаїном:
Таке враження, що там (у Росії. – «ГОРДОН») того коксу більше, ніж снігу.

1 березня Путін виступив із рекордно тривалим зверненням до Федеральних зборів, яке тривало 1 годину 57 хвилин. Майже 45 хвилин він присвятив новому озброєнню російської армії. Звернення супроводжував відеоряд із демонстрацією нових зразків озброєнь і моделюванням запусків ракет, зокрема продемонстрували кадри випробувань ракетного комплексу «Сармат».
Російський президент також заявив, що у країни є гіперзвукова зброя.
Путін також сказав, що ні санкції, ні обмеження не змогли «стримати» Росію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити