image
 |  2 15 Жовтня 2019 | 17:06

Такий примітивний шантаж вас навряд чи врятує. Скоріш поховає, - Тягнибок міністру МЗС Пристайку

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко погрожує українцям врізати на третину зарплати і пенсії, якщо не погодяться на капітуляцію. Мовляв, немає в України грошей, щоб оборонятися, тож або здаєтесь РФ, або сидите й голодуєте: https://www.radiosvoboda.org/a/news-prystaiko…/30216457.html.

Про це написав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок на сторінці у facebook.

Розумію, що після наших численних протестів, звернень місцевих рад і вчорашнього Маршу УПА у Києві підгорати почало суттєво. Але такий примітивний шантаж вас навряд чи врятує. Скоріш поховає, як і минулу владу, що прикривала кожен свій злочин або «рукою Кремля», або «апокаліпсисом».

Наразі раджу: обкладіть олігархів воєнним податком, поверніть гроші з офшорів і припиніть роздувати поліцейсько-чиновницький апарат. Почніть з імпотентних «борців із корупцією», яким щороку за ніщо збільшують премії, і з апарату МВС, якому в проекті бюджету на наступний рік обіцяли додатковий мільярд. «Свобода», якби були не в курсі, зареєструвала необхідні законопроекти ще на початку війни. Беріть, голосуйте - і гроші будуть. При чому не тільки на армію, а й на гідне життя усіх українців.

Словом, схаменіться, доки не пізно. Інакше відчуєте на собі, що таке сила Нації.

Читайте також: «Капітуляції не буде!»: Тягнибок на Марші УПА дав Зеленському останнє попередження

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити