image
 |  2 22 Серпня 2021 | 18:47

Телеведучий зганьбився заявою про український флот (ВІДЕО)

Телеведучий Телеканалу Київ В'ячеслав Соломка "пожартував" про Військово-Морські сили Збройних сил України, що вони "пішли на дно".

Це відбулося в ефірі телеканалу. Під час трансляції про першу репетицію військового параду, зокрема тренування флоту, ведучий телеканалу Василь Климчук запитав у кореспондентки: "Чи вже кораблі пішли з акваторії?". В цей час Соломка сміючись перебив колегу невдалим "жартом": "Чи на дно вже пішли?".

"Комунальний Телеканал Київ пробиває дно у вигляді чергового малоросійського жарту від їх ведучого В'ячеслава Соломки. "Жарт" стосувався репетиції параду наших кораблів на Дніпрі.

Цього ведучого вже відстороняли від роботи за українофобні жарти в бік української мови.

Та мабуть на каналі такий кадровий голод, що його вирішили залишити для подальшого приниження України та українців в ефірі за кошти громади Києва. Може пора Славі на звільнення і хай повертається собі на канал Ахметова?", - пише у Facebook група "Рагу.лі".

Телеканал Київ є комунальним телеканалом. Його засновником є Київська міська рада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити