image
 |  0 29 Жовтня 2018 | 12:49

«Тепелен» продовжує війну з «Луцьктепло»

Кінцевими бенефіціарами підприємства «Тепелен», яке шантажує сумнівними боргами ДКП «Луцьктепло», є Богдан Денисюк і діти покійного Ігоря Єремеєва – Роман і Софія.
Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради.
Як повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, підприємство сьогодні має борги по зарплаті працівникам в обсязі 1 млн 200 тисяч гривень. Також вона розповіла, хто є кінцевими власниками «Тепелен».
«Кінцеві бенефіціари «Тепелену» - Денисюк Богдан, Єремеєв Роман і Єремеєва Софія. У нас майже всі рахунки арештовані "Тепеленом", - додала Валентина Малютіна.

Крім того, ДКП «Луцьктепло» має борг у 3 млн 300 тисяч за оренду котельні на Карбишева, яка належить «Тепелену». Через це котельня може зупинити роботу і без тепла залишиться третина міста.
Між тим, директор Департаменту бюджету та фінансів Луцької міськради Лілія Єлова повідомила, що всі кошти бюджету вже розподілили.
«Ми можемо говорити лише про бюджет розвитку. 3 млн гривень для «Луцьктепло» ми не знайдемо іншим чином як зупиненням робіт у місті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька влада залишила «Луцьктепло» наодинці з проблемами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити