image
 |  4 31 Серпня 2018 | 15:51

Тепер у Нововолинську не можна продавати алкоголь уночі

Як повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради, сьогодні, 31-го серпня, на громадських слуханнях у міській раді прийнято рішення ввести у місті заборону на продаж алкогольнх та слабоалкогольних напоїв вночі.
 Про це повідомляє "Область.онлайн".
Таке рішення стало можливим після входу в дію квітневого закону, що дозволяє органам місцевого самоврядування вирішувати питання щодо обмеження продажу алкогольних напоїв. За порушення заборони передбачена адміністративна відповідальність.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
На слуханні були присутні депутати міської ради, керівники структурних підрозділів міського виконавчого комітету, місцеві підприємці та інші зацікавлені громадяни. На зібранні постановлено про заборону продажу усіх алкогольних та слабоалкогольних напоїв з 22.00 до 08.00 усіма об’єктами господарювання незалежно від форми власності.
За порушення заборони передбачено адміністративну відповідальність. До слова, контроль за дотриманням заборони покладено на поліцію Нововолинська.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома справжня причина смерті свиней на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити