image
 |  5 26 Квітня 2023 | 09:23

Тепловізори, рації, дрони: у Володимирі обіцяють виділити кошти для 55-го батальйону ТрО

У Володимирі влада обіцяє виділити кошти для 55-му батальйону ТрО, який дислокується в місті Нововолинську, а нині виконує завдання в зоні бойових дій і підтверджується недостатнє забезпечення воїнів.

Про це йшлося на оперативній нараді у міськраді Володимира.

Кошти, які депутатський корпус Володимира виділяв на ці потреби батальйону як субвенція державному бюджету, не освоєні. Тому на цьому тижні буде прийнято рішення про скликання іще однієї позачергової сесії Володимирської міськради, попередньо у п’ятницю.

Уже погоджено з Нововолинською міською радою питання передачі їм коштів, на які буде закуплено те, що потрібно нашим воїнам: дрони двох типів, зарядні прилади, приціли, тепловізори, рації. У міській раді Нововолинська, з огляду на те, що цей військовий підрозділ зареєстрований саме там, готові закупити усе необхідне і спільно з Володимир-Волинською громадою передати на Схід, щоб наші хлопці були забезпечені на рівних з противником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі припарковані авто заважають засівати газон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити