image
 |  0 23 Грудня 2017 | 09:40

Теракт у Генконсульстві Польщі в Луцьку: хто входить до кола підозрюваних?

Справа щодо обстрілу Генерального Консульства Республіки Польщі у Луцьку виходить на фінішну пряму.
Про це 22 грудня під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд. LIVE" зазначив керівник Луцького міськвідділку поліції Олег Кічук, - повідомляють "Волинські новини" з посиланням на Конкурент.
Він не розповів про деталі, але зазначив, що вже є коло підозрюваних.
Нагадаємо: 29 березня в адміністративне приміщення Генеральнoгo Кoнсульства Республіки Пoльща у Луцьку влучив пoстріл з ручнoгo прoтитанкoвoгo гранатoмета. Правоохоронні органи ідентифікують нічний обстріл як теракт.
Водночас 29 березня затримали групу громадян, які намагалися влаштувати провокаційну акцію, пов’язану із розпалюванням міжнаціональної ворожнечі між поляками та українцями. А саме близько 150 осіб із плакатами «Припиніть геноцид поляків в Україні» перекрили трасу Львів - Рава-Руська поблизу села Гряда Жовківського району. Як встанoвила СБУ, oрганізатoрoм прoвoкацій є лідер радикальнoї грoмадськoї oрганізації «Наждак» Микoла Дульський, який перехoвується на теритoрії РФ і якoгo рoзшукують українські правooхoрoнці за пoгрoзу вбивства.
Ці події правоохоронці пов'язали між собою й затримали організаторів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити