image
 |  4 10 Липня 2020 | 13:06

Територія біля луцької лабораторії засмічена шприцами та бахілами (ФОТО)

В ході реагування на звернення, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено неналежне утримання прилеглої території біля медичної лабораторії за адресою: вул. Підгаєцька, 13.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Інспектором було виявлено засмічення території медичного закладу використаними медичними засобами (бахілами, шприцами, рукавицями), нездійснене косіння трав’яного покриву на власній та на прилеглій території, наявний надпис з рекламою наркотичних засобів на фасаді лабораторії.

По даному факту,на усунення вищезазначених порушень, на директора медичної лабораторії було видано приписи за п.п. 2.5.5.1.1, п.п. 6.9.2, п.п. 2.5.5.1.12 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою здійснити прибирання території, косіння трав’яного покриву та замалювати надпис.

У разі невиконання умов приписів на відповідальну особу буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині глухонімий художник пише портрети односельчан і вирощує екзотичні рослини

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити