image
 |  22 26 Квітня 2021 | 15:28

Територія в межах вулиць Гонгадзе та Клима Савура в Луцьку поступово перетвориться у зону житлової забудови

Промислова територія у межах вулиць Георгія Гонгадзе та Клима Савура у Луцьку поступово має стати зоною житлової забудови.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Веніамін Туз.

Веніамін Туз прокоментував внесення змін до детального плану території в межах вулиць Георгія Гонгадзе та Клима Савура у Луцьку.

"Мова йде про промисловий квартал в цьому районі. Поступово він буде забудовуватися житловими будинками. Вже зараз багато промислових підприємств відмовляється від своїх потужностей там чи переносить їх в інші місця. А житлова забудова наступає на землю, яка раніше була під різними господарськими об'єктами. Такі підприємства легкої промисловості як "Жасмін" мають перспективу залишитися там. Тоді як нафто- і газосховища серед багатоквартирних житлових будинків не можуть існувати", - розповів начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Веніамін Туз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП на Волині: поліцейські назвали винуватця (ФОТО)

Також чиновник додав, що поява нового житлового масиву змушує шукати варіанти будівництва нової дороги, щоб розвантажити сусідні вулиці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити