image
 |  2 12 Жовтня 2020 | 21:03

Тіхановська відреагувала на розгін «Маршу пенсіонерів»

Білоруська опозиціонерка Світлана Тіхановська прокоментувала жорсткий розгін «Маршу пенсіонерів» і зазначила, що режим переступив чергову межу.

 Про це повідомляє пресслужба опозиціонерки в Telegram-каналі, повідомляє УНН.

«Коли ми їздили на мітинги по містах Білорусі, я зверталася до бабусь, що стоять в перших рядах. Я говорила їм, що пенсія, якою їх шантажує режим, виплачується не особисто президентом. Це гроші, які вони чесно заробили. І зараз цю пенсію оплачують їх діти та внуки. Минуло два місяці - і я захоплена тим, як активно пенсіонери підтримують протестувальників і висловлюють свою позицію. Але сьогодні режим переступив чергову межу: силовики застосували петарди і сльозогінний газ проти пенсіонерів», - сказала Світлана Тіхановська, коментуючи жорсткий розгін «Маршу пенсіонерів».

Вона зазначила, що це акт насильства проти тих, кого роками вважали найлояльнішим електоратом.

«Тепер очевидно: режим готовий захищати тільки себе. Але ми, білоруси, готові захищати свій народ, тому повинні довести справу до кінця - і домогтися нових виборів», - додала Тіхановська.

Нагадаємо, Тіхановська вперше за більш ніж чотири місяці поговорила із затриманим в Білорусі чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почало діяти нове карантинне зонування: де опинилася територія Волині?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити