image
 |  0 3 Листопада 2019 | 12:37

Тим часом, як перевізники бастують, у Луцьку хвалять водіїв, - соцмережі

Лучанка похвалила водія маршрутки №9.

Свій допис-подяку розмістила Таня Олійник у соцмережі facebook.

Зазвичай пости не пишу,але дуже хотілось розказати про Водія (з великої букви!!) Луцької маршрутки номер 9.

"Довелось з ним проїхати певний відрізок дороги( у понеділок 28.10 в обідню пору з Відродження до Міськради), і була приємно вражена його добротою,професійним керуванням транспортного засобу, повагою до пасажирів та пішоходів на дорозі....!! 

Він не влаштовував ніяких перегонів між водіями,для того,щоб якомога більше напхати свою маршрутку пасажирами!

Не тікав від старшої жінки-інваліда на милицях,яка була за декілька метрів від зупинки (по пр.Соборності,біля бару «Хурма») і просто очима просила її підвезти,бо іншого жесту вона не могла показати...Водій зрозумів,посміхнувся і відкрив двері у салон.

Читайте також: У Луцьку перевізники погрожують закрити десятки маршрутів (ВІДЕО)

Та жіночка виявилась з «характером»,зразу ж з порогу образила тих людей,які намагалися їй допомогти зайти та присісти на сидіння,ну і звісно те саме відбулось і при виході в центрі біля Універмагу.

Я розумію,що всі ми різні і бувають різні ситуації в житті,але потрібно старатись поважати інших!))

Ще раз хочу подякувати Людині,за його терпіння, чуйність, доброзичливість, милосердя, яке він проявляє до всіх учасників руху і максимально забезпечує комфорт та безпеку за час поїздки у маршрутці! Божих Вам Благословінь!!!!!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити