image
 |  2 22 Березня 2019 | 10:28

Тимошенко оббиває пороги помешкання Авакова і стала «своєю» в МВС (ФОТО, ВІДЕО)

Перед виборами кандидат у президенти Юлія Тимошенко кілька разів зустрічалася з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це йдеться у спецрепортажі "Схем" під назвою "Силовики для кандидатів".

Журналісти зафіксували, як Mercedes лідерки "Батьківщини" із машиною супроводу без перевірки заїхали на територію МВС 16 березня. Інші машини при в'їзді перевіряли з собаками. Після годинного візиту авто виїхали з території відомства. На передньому сидінні сиділа сама Тимошенко.

Інший візит Тимошенко до відомства Авакова журналісти зафіксували у жовтні минулого року. Кортеж нардепа виїжджав з бокових воріт після 9-ї вечора.​

Окрім того Тимошенко зустрічалася з Аваковим ще щонайменше двічі, повідомили "Схемам" джерела. 23 грудня 2018 року – у комплексі спеціальних об'єктів "Фортеця", де мешкає голова МВС. І 28 січня 2019-го – у будівлі міністерства внутрішніх справ.

На запитання "Схем", якою була мета цих зустрічей, Тимошенко пояснила, що вони "присвячені тільки чесним виборам". При цьому публічно заяви про злочин вона передавала в МВС у лютому.

У свою чергу Аваков пояснив, що як міністр "спілкується майже з усіма кандидатами".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити