image
 |  4 13 Березня 2019 | 00:03

Тимошенко «зажала» одну гривню для благодійності на Волині (ДОКУМЕНТ)

У Юлії Тимошенко не змогли дати одну гривню на благодійність через законодавство, а Папа Римський надіслав свій автограф юним волинським дипломатам.

Про це повідомляє прес-центр благодійного фонду «Позитивна взаємодія», - пише Район.Ковель.

«Батьківщина» не змогли пожертвувати одну гривню до благодійного фонду «Позитивна взаємодія» через чинне законодавство України.

«У відповідь на Ваше прохання надати Вам фінансову допомогу мусимо повідомити, що відповідно до ч.2 ст.14 Закону України «Про політичні партії в Україні» від 05.04.2001р. «політичні партії є неприбутковими організаціями», тому надати Вам матеріальну допомогу політична партія «ВО «Батьківщина», на жаль, не має права» – йдеться у листі керівника департаменту місцевих рад, кадрової роботи та громадських приймалень Сергія Підгорного.

Натомість Папа Римський Франциск надіслав персональний автограф «юним дипломатам» з Волині в знак підтримки їх благодійної діяльності і креативних ініціатив щодо вирішення соціальних проблем.

Нагадаємо, що 14-річна Марійка Мовчан з братами Павлом і Борисом, які прославилися своїм «зірковим» листуванням з монархами, президентами та іншими світовими знаменитостями нещодавно заснували Благодійний фонд «Позитивна взаємодія» з метою допомоги дітям-сиротам, дітям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити