image
 |  2 1 Січня 2018 | 09:20

Топ-5 книг для чарівного січня

У новому році хочеться не тільки казкового дива та магії, а й зимової тиші і білосніжного покривала за вікном. Саме в такі моменти, хочеться загорнутись у тепленьку ковдру та взяти в руки нову книгу.
Наше видання підібрало для Вас п'ятірку цікавих та чарівних книг, аби січень запам'ятався ще краще та наповнився особливим присмаком.

Сашко Дерманський. "Крамничка тітоньки Мальви"


 «Різдвяна історія для справжніх чоловіків» – так пафосно і по-рекламному іронічно можна означити цю дитячу повість. Текст Сашка Дерманського без надміру яскравих побутових деталей та душевних описів, з акцентом на головному на важливому; класична та строга візуалізація ілюстратора Ростислава Попського; персонажі – теж чоловічого роду, за винятком тітоньки Мальви та Мряки, котрі є уособленнями Добра і Зла відповідно, і котрі затівають фінальну битву. Але чарівний фургончик тітоньки Мальви, старання хлопчика Тишка й песика Кучугурки здатні крізь сторінки перенести читачеві всі пахощі та аромати свята.

 

Матiяш Дзвiнка "Перше Різдво"


Давид пасе овець разом зі своїм дідусем та іншими чоловіками. Хлопцеві дуже цікаві розмови дорослих про Месію, який от-от має прийти в світ. Давид навіть не сподівався, що сам побачить Боже Дитя…
Різдвяна історія очима письменниці Дзвінки Матіяш та ілюстраторки Богдани Бондар поверне вас із дітьми до витоків Різдва – не просто гарного родинного свята, а історії Божого народження і відкуплення людства.

“Купіть книгу – вона смішна”. Олег Сенцов


 Книга дивна. По-хорошому. З неймовірним сюжетом, який розкручується навколо того, що трапляється, коли людині дають можливість загадати лише одне бажання, яке неодмінно здійсниться. Там є все, що може знадобитись довгим зимовим вечором: історія дружби, неприторне кохання, інтриги, філософські роздуми, трохи драми, політики, дорогоцінних каменів та наркокартелів. Там немає всього того, що може дратувати під час свят (і не тільки) – моралізаторства та повчань.

 Андрій Любка “Саудаде” 


Збірка мелодійних 60 коротеньких історій від Андрія Любки з’явилась у житті українців навесні, напередодні Книжкового Арсеналу. Це пригодницькі, часом автобіографічні розповіді, події у яких розгортаються на Балканах, у Бразилії чи білоруській тюрмі, а також у літаку чи в гуртожитку. А після прочитання хочеться одночасно вирушити в подорож, випити келих червоного вина і в зручній ложі театру слухати оперні арії.

 

 Пауло Коельо. "Алхімік"


Неймовірна популярність цього автора почалась саме з книги Алхімік. Сюжет розкриває таку мотивувальну історію, що не можливо залишитись до неї байдужим. Її читали та видавали у 117 країнах світу і у всіх цих країнах нею захоплюються. Тож якщо ви її ще не читали — зараз саме час.

 
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити