image
 |  0 3 Квітня 2018 | 12:23

Топ-5 книг для святкового квітня

Весна дарує радість та огортає нас тепленькими промінчиками. Квітень - це саме той місяць, який вже остаточно перемагає набридливу зиму та зачаровує прекрасними весняними першоцвітами.
Наше видання, для улюблених книгоманів, підготувало топ-5 книжок на квітень, адже без книги - вечори не такі мрійливі.

Бог дрібниць, Арундаті Рой


Арундаті Рой, індійська письменниця та активістка, стала відомою на увесь світ після публікації цього дебютного роману, який здобув Букерівську премію. Тепер це програмний твір більшості університетських курсів з літератури. У творі — Індія 1969 року та Індія 1993 року, і якщо якісь дрібниці змінюються, то основа індійського суспільства — незмінна. Становище жінки, насильство, кастова система, ворожнеча релігій… Що буде, якщо індійська дівчина отримає розлучення і повернеться з дітьми до батьків, а потім таємно покохає того, кого кохати не можна? Упередження і ненависть стануть причинами трагедії.

Пор'ядна львівська пані, Люба Клименко


"Пор'ядна львівська пані" - це роман який треба читати вночі під ковдрою з ліхтариком і ні в якому разі не сприймати всерйоз все те, про що там йдеться, а головне - не пробувати повторити це з топографічною точністю, бо в місцях еротичних пригод головної героїні роману Пенелопи вже півроку (від дня виходу першого видання роману) патрулює львівська поліція моралі.

Щастя в моїх руках, Аньєс Мартен-Люган


Аньєс Мартен-Люган подарувала нам вже третю книжку дивовижної насолоди: першим ми полюбили роман «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву», потім захоплено читали продовження «Закохані в книги не сплять поодинці», а тепер ми будемо читати про те, що щастя — у наших руках, треба тільки наважитись знайти себе справжню.

Сніданок у Тіффані, Трумен Капоте


«Сніданок у Тіффані» — особлива книга. Холлі — абсолютно неповторний образ. Вона — дух свободи. Навколишній світ не зміг підкорити її, не зміг загнати в певні рамки всіляких підвалин і правил. Найбільше захоплює той факт, що їй абсолютно плювати, що про неї думають. Завидна якість, ви так не думаєте?

Казки про дивних, Ренсом Ріґґз


Мабуть, ви вже читали хоча б одну книгу з трилогії про «Дім дивних дітей». Якщо ні, то почніть з цих казок і вся історія стане зрозумілою та ще й підігріє інтерес до прочитання інших книг. Це 10 чарівних історій, не схожих одна на одну, з безліччю дивовижних героїв, таких же дивних, як і ті люди, які зачитуються казками Ріґґза. Ще звичайно й ілюстрації на початку кожної історії! Детальні графічні малюнки, дивитися на які одне задоволення!

 
Березень теж дивував нас чудовими книгами і дарував гарний та романтичний настрій.
https://volynua.com/2018/03/01/news/top-5-knig-dlya-bereznevix-vechoriv/

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити