image
 |  5 13 Листопада 2017 | 06:20

Toshiba, Philips, Siemens позмагались у волинських тендерах до 1,5 мільйона євро

На Волині у рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» відбулося публічне розкриття пропозицій тендеру № ІСВ-G 6.2.2.1 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для  закладів охорони здоров’я вторинного та третинного рівнів (1 фаза)».

Про це виданню ВолиньUA стало відомо з власних джерел.

Як інформують джерела, для участі в публічному розкритті тендерних пропозицій до Луцька прибув консультант із закупівель групи консультаційної підтримки проекту при Міністерстві охорони здоров’я України Юрій Скоклюк.

Захід проходив в управлінні охорон здоров’я Волинської облдержадміністрації, за участі членів комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг субпроекту. начальника управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігоря Ващенюка та заступника начальника відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи  УОЗ ВОДА, секретаря комісії Валерія Кацамана, консультантів субпроекту та представників компаній-учасників.

Заступник голови комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг субпроекту Ігор Ващенюк, розпочавши процедуру розкриття тендерних пропозицій, поінформував, що станом на 10:00 7 листопада  їх отримано 24. Розкривали конверти в порядку надходження.

Постачати медичне обладнання та розхідні матеріали для  волинських закладів охорони здоров’я вторинного та третинного рівнів надання допомоги виявили бажання підприємства з України, Німеччини, Словаччини, Швейцарії та Нідерландів. З-поміж них – такі відомі виробники, як Toshiba, Philips, Siemens.

Конвертів із відкликанням чи заміною від учасників торгів не надходило, натомість тих, що мали позначку «зміни», було три.

Відкриття, з огляду на велику кількість пропозицій, тривало декілька годин. Залежно від лотів, вартість пропозицій становить від десятків тисяч до 1,5 мільйона євро.

Нагадаємо, що це спільний зі Світовим банком проект Міністерства охорони здоров'я України. Відповідно, й тендерні пропозиції зазначаються у міжнародній валюті.

Зауважень щодо порушення цілісності конвертів або щодо оголошеної інформації чи процедури від присутніх не виявилося.

Нині на усі пропозиції очікує процедура оцінки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити