image
 |  2 6 Березня 2019 | 11:56

Той, хто голосує за «менше зло», свідомо стає рабом олігархів, - Олег Тягнибок

Десятки разів задумайтеся, коли хтось із олігархічних каналів, із проплачених олігархами рейтингів, різних політиків-служків олігархів пропонує вам обрати «менше зло», бо воно буцімто «прохідне». Чи ви, піддавшись маніпуляціям, дасте своїм голосом перспективу для ваших дітей і внуків? Адже той, хто голосує за “менше зло”, свідомо стає рабом олігархів.

Таку думку висловив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок в інтерв’ю інформаційному порталу “Золочів.нет”.

Лідер націоналістів розповів про умови жорсткого вибору, в який українців намагаються поставити олігархи та їхні служки.

«Спілкуючись по всій Україні з людьми помітив, що в нас все наче по колу крутиться – українців з року в рік зомбують тими самими маніпуляціями, в тому числі через дані соціологічних фірм. Ще не почалися вибори, а нам вже нав’язують хто повинен бути у другому турі, або оце: голосуй за кращого з гірших! І багато українців уже самі вірять в те, що голосувати за кращого з гірших – це правильний вибір. І на минулих, і на позаминулих виборах таке було. Може, варто зупинитися? Голосування за кращого з гірших – це свідоме затягування шиї в петлю олігархів», – наголосив Олег Тягнибок.

Націоналіст підкреслив, що не можна голосувати зі страху, що “голос пропаде”, і ніде в світі такого нема.

«Теперішні маніпулятори користуються внутрішнім страхом, який прививали українцям у совєцькі часи – через розкуркулення, Голодомори, сибіри. Але цей страх ні в якому разі не можна передавати наступним поколінням. Якщо батьки звиклися з думкою, що треба “голосувати за менше зло”, то й діти йтимуть за цим сценарієм, лишаючись у такій багнюці і несправедливості, в якій зараз знаходимось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці навчилися робити революції, але ще не навчилися обирати владу, - Кошулинський у Луцьку

Це те ж саме, коли в хлібному магазині тобі пропонують купити хліб або чорний черствий напівзглевілий, або сірий зацвілий. Тебе переконують, що треба вибирати то або то, наче в тебе немає іншого вибору. Ти кажеш, що хочеш вибрати той білий, пахучий, щойно з пекарні. Натомість тобі кажуть: “Не можна, треба вибирати той, БО ПРОПАДЕ”. І народ купує. Люди добрі, задумайтесь: на який вибір ми прирікаємо свої дітей? Чому не можна відразу проголосувати за кращого, а не за кращого з гірших?

Якби колись українська нація піддалася зомбуванню, що Бандера «непрохідний», бо є “фаворити” Сталін і Гітлер, які точно “прохідні”, то сьогодні ми далі жили б у «красівой бальшой странє» від Чопа до Владівостока», – зазначив лідер українських націоналістів. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити