image
 |  4 23 Лютого 2021 | 14:54

Трагедія на Волині: односельчани розповіли деталі смертельної ДТП

Свідки смертельної аварії, що трапилася у селі Білин Ковельського району 20 лютого, розповіли про подробиці трагедії.

Перебуваючи за кермом автомобіля Ford, 35-річний житель Ковельського району здійснив наїзд на групу підлітків. У результаті ДТП 17-річний житель Ковельського району загинув на місці. Ще одну постраждалу, 15-річну дівчину, з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення травматології Ковельської районної лікарні.

З’ясувалося, що чоловік керував транспортним засобом у нетверезому стані. Суд відправив його під цілодобовий домашній арешт.

Як усе сталося, розповів брат постраждалої дівчини Яни Тарас Музичук. Юнак у той злощасний день сидів разом із друзями та сестрою на лавці. Каже: коли хотіли розходитися, з-за повороту на великій швидкості вилетіло авто.

«Там, де жовтий паркан біля магазину, він (водій, – ВН) їхав, може, кілометрів 50 на годину. Потім почав розганятися – десь до 100 кілометрів на годину їхав», - розповідає хлопець. Він каже, що лише встиг відштовхнути сестру і відстрибнути сам, коли машина в’їхала у групу підлітків.

Від удару одного хлопця перекинуло за огорожу. Ще одного – збило з ніг. Автомобіль розвернуло на узбіччя, в кущі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині біля міськради утворилося провалля: археологи знайшли підземелля (ФОТО)

Батько Яни та Тараса, який одразу приїхав на крик, побачив переляканих дітей та 17-річного Анатолія, який лежав на дорозі. «Пульс ще легенько бився, але ознак життя вже не було», - каже чоловік.

Анатолій загинув а місці, інші підлітки відбулися забоями, і лише Яна потрапила зі струсом мозку до лікарні.

Батько дівчини каже, що водій не намагався втекти, а сидів біля загиблого хлопця. Та додає, що винуватець ДТП був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Місцеві розповідають про винуватця ДТП, що він порядна людина, гарний сім’янин, у нього є маленька дитина. П’яним за кермом його ніколи не бачили. Це підтвердила і мати водія.

«У нього був принцип життєвий – за кермом п’яним не сідати. Він дуже розкаюється», - каже жінка.

До слова, загиблий підліток – із сусіднього села. Він майже місяць зустрічався з 15-річною Яною, яка також постраждала в аварії. У день трагедії приїхав до неї в гості. Дівчині вже сказали, що її хлопець загинув.

Наразі Яна перебуває на лікуванні у травматологічному відділенні місцевої лікарні, у стані середньої важкості. Попрощатися із своїм хлопцем вона не зможе, оскільки, зі слів лікарів, проведе у лікарні ще декілька тижнів.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити