image
 |  727 26 Лютого 2024 | 19:44

Трагічна звістка: двоє Воїнів загинули за Україну

На війні загинули два Воїни з Волині:  44 - річний Литвинчук Сергій Олексійович з села Звірів та лучанин Пашківський Олександр Іванович.

Трагічні новини повідомили у громадах, - пише ВолиньUA.

Важка втрата для Волині та всієї України.

Життя Героя обірвалося при виконанні бойового завдання під час мінометного обстрілу 23 лютого 2024 року поблизу н.п. Невське Луганської обл.

Стрілець-оператор стрілецької роти був призваний до ЗСУ у травні 2023 року.

Повідомляємо орієнтовний графік поховання:

27 лютого о 16:00 тіло Героя прямуватиме від Бюро судово-медичної експертизи на Стефаника до села Звірів Підгайцівської громади.

О 16:30 27.02.24 р. в селі Звірів на початку вулиці Центральної зустрічаємо кортеж Героя живим коридором та проводжаємо до рідної домівки;

Поховання захисника відбудеться 28 лютого.

Об 11:00 - Кортеж Героя прямуватиме від дому до Церкви Воскресіння Господнього с. Звірів, де об 11:30 розпочнеться чин похорону;

Орієнтовно о 12.30 відбудеться поховання на місцевому кладовищі села Звірів.

Лучанин Пашківський Олександр Іванович, 29.12.1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини.

Старший солдат Пашківський Олександр Іванович помер 25.02.2024 року в КП "Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади" під час тривалого лікування від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Вічна пам'ять та шана Герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблих Захисників України!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині від нічного авіаудару росіян загинуло подружжя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити