image
 |  4 10 Квітня 2021 | 19:18

Треба почистити всі московські монастирі, бо удар буде в спину, – генерал-лейтенант Скіпальський

З огляду на загострення протистояння з Росією, Україні вже зараз треба консолідувати ветеранів, добровольців і зміцнити територіально оборону – по-справжньому, а не на папері

Про це в етері програми “Борковський & Валевська” заявив генерал-лейтенант, ексзаступник голови СБУ Олександр Скіпальський, передає Еспресо.Захід.

При цьому ексзаступник голови СБУ наголосив, що зважати треба не лише на зовнішнього ворога, а й на тих, що в середині країни.

“У нас дуже потужна п’ята колона. Це ті люди які бачить себе у складі Росії. Я сьогодні з задоволенням почув, що це осине гніздо Медведчука на острові на Дніпрі під Києвом штурмували навіть вертольотами. Саме так – до ворогів треба підступати рішуче. Ми повинні почистити всі московські монастирі, звідки щодня надходить інформація про перебування людей з поведінкою і психологією російських диверсантів. Роботи багато. Пам’ятайте, за тієї загрози, яку маємо, найбільш небезпечний удар буде в спину. Тому маємо бути пильними”, – пояснив Скіпальський.

Тобто зараз особливо важливою є робота українських спецслужб, аби виявляти потенційних диверсантів. Утім пильними мають бути й самі українці.”На випадок війни, а ми всі розуміємо, що вона може бути, має воювати вся країна. Треба мобілізувати українців, аби вони не лебедів ловили, а Медведчуків”, – наголосив генерал-лейтенант.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити