image
 |  0 28 Липня 2018 | 07:16

Треба розбудовувати збройні сили за традиціями УПА, - Наливайченко в Луцьку

Після повернення окупованих територій їх потрібно буде відбудовувати, людей наново навчати жити під українським стягом і за нашими законами, а українську армію відбудовувати за традиціями УПА.


Про це заявив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко у своєму інтерв'ю під час перебування в Луцьку, - повідомляє сайт «Волинська правда».



У моєму плані деокупації передбачена і реінтеграція, відбудова економічного та соціального життя як першочергові заходи на звільнених територіях. Під тиском агресор має піти. У цьому сумнівів у мене немає. Разом з тим, я відстоюю думку і повторюю, що українська успішна держава має з’явитися тут, на нашій землі, де немає зовнішнього агресора, але для цього треба здолати внутрішнього агресора – корупцію, очистити владу, створити незалежні суди. Має з’явитися успішна українська модель тут, на Волині, у Луцьку, у Ківерцях. Для мене це - нові робочі місця, відсутність корупції, свобода слова і журналістики. Все українське і патріотичне треба підтримувати, створювати свій український світ.


Для мене, як ні для кого, традиції УПА та розсекречення архівів КГБ були тією справою, якій я і мої однодумці, які працювали зі мною, віддали багато сил. І ми не помилилися. Більше того, ми підемо далі й повернемо правду про Українську повстанську армію. На моє переконання, треба розбудовувати збройні сили за традиціями УПА, яка, по суті, чинила опір більшовизму більше двадцяти років. Традиція УПА відновилася в наших добровольчих батальйонах. Прийдемо до влади – ухвалимо закон про українську добровольчу армію: заслужили наші добровольці на це, і країна заслужила на те, щоб з’явилася серйозна оборонна добровольча структура, захищена і державою, і законом. Ось так можна і треба діяти... - зазначив політик.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити