image
 |  65 27 Жовтня 2024 | 23:32

Три крадіжки за день: судили волинянина за обкрадання «Сім-23»

У Ковелі судили злодюжку, який менше ніж за місяць скоїв вісім крадіжок у магазинах «Сім-23». До слова, чоловіка протягом року вже кілька разів піддавали адміністративному стягненню за дрібне викрадення чужого майна.

І цього разу Ковельський міськрайонний суд призначив йому штраф у понад 11 тисяч гривень, - пишуть Волинські новини.

Як вдалося встановити, перший інцидент стався 29 липня у магазині «Сім-23», що на вулиці Мєчнікова. Там Олександр К. поцупив товарів на 169 грн.

У тому ж магазині вже 3 серпня чоловік вкрав продуктів на 522 гривні. Наступна крадіжка сталася 12 серпня, цього разу товару було вкрадено на 587 гривень. Проте цього злодюжці здалося замало, і наступного дня він виніс з магазину краму на 1283 гривні.

Черговий злочин стався 16 серпня у магазині «Сім-23» на вулиці Театральній, цього разу обвинувачений вкрав на 830 гривень.

17 серпня Олександр К. повернувся в «Сім-23» на вулиці Мєчнікова. Вочевидь цей магазин йому так припав до душі, що за день він скоїв там три крадіжки. Ковельчанин поцупив шоколадок, кави та чаю на 1662 гривні.

На судове засідання обвинувачений не з’явився та відмовився надати пояснення по суті вчинення правопорушень. Тож справу розглядали за його відсутності.

Дослідивши всі матеріали, суд визнав Олександра К. винним у скоєнні дрібних крадіжок і оштрафував на 11900 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити