image
 |  4 17 Квітня 2020 | 19:24

Тріумф чи клоунада? За І квартал у корупціонерів конфіскували 14 тисяч гривень – Держказначейство

За перші три місяці 2020 року до державного бюджету надійшло 14 тис грн від реалізації майна, а також коштів, конфіскованих за вчинення корупційних та пов’язаних із корупцією правопорушень.

Про це повідомляє голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський із посиланням на лист Державної казначейської служби, - інформує «Економічна правда».

Від реалізації майна та надходження національної та іноземної валюти, конфіскованих за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення до держбюджету надійшло 950 грн.

Сума конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення становить 13,3 тис грн.

Таким чином протягом січня - березня 2020 року у корупціонерів було конфісковано трохи більше 14 тис грн.

При цьому, сума коштів від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду протягом того самого періоду у справах, не пов’язаних із корупцією, складає понад 6,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти зробили прогноз щодо курсу долара до кінця року

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити