image
 |  358 19 Вересня 2024 | 12:33

Троє осіб травмовано: у Луцькому районі ДТП з мотоциклістами

Дві автопригоди трапилися у селі у селі Матейки та Башлики. За цими фактами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області, - пише ВолиньUA.

Учора близько 18:30 14-річний підліток, керуючи мотоциклом Ліфан, на автодорозі у селі Матейки не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та впав з мотоцикла. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Також тілесні ушкодження отримав 13-річний пасажир мотоцикла. Йому надали меддопомогу, не госпіталізовували.

Ще одна автопригода за участі мотоцикліста трапилася сьогодні вночі у селі Башлики. 47-річний мотоцикла Shineray не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували .

Поліція з’ясовує усі обставини автопригоди.

Читайте також: За 8 місяців у ДТП на Волині загинули 55 громадян, ще 704 — отримали травми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити