image
 |  0 8 Липня 2021 | 20:59

Троє волинських легкоатлетів змагаються за першість на молодіжному чемпіонаті Європи в Естонії

Волинські спортсмени Яна Фарина, Олена Хамаза та Ерік Костриця в складі української збірної змагаються на молодіжному чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Змагання відбуваються в місті Таллінні, що в Естонії.

Про це повідомили у Федерації легкої атлетики України.

Легкоатлет Ерік Костриця виступатиме в категорії «Естафетний біг» на дистанції 200 метрів та 4х100 метрів. Спортсменка Яна Фарина боротиметься за перемогу в спортивній ходьбі на дистанції 20 кілометрів. Олена Хамаза виступатиме у дисципліні «метання молота».

Усього до складу збірної України на чемпіонаті ввійшли 58 атлетів і атлеток та 24 члени офіційної делегації. Змагання триватимуть упродовж чотирьох днів і завершаться 11 липня.

Нагадаємо, в березні 2021-го легкоатлетка Яна Фарина на луцькій трасі встановила національний рекорд зі спортивної ходьби серед молоді U23 на дистанції 35 кілометрів. У травні Олена Хамаза посіла друге місце в метанні молота на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські акробатки здобули ліцензію на участь у Всесвітніх іграх в Америці (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити